Tänk gås

Hejsvej. Dagen idag har faktiskt kännts en aning lång tillskillnad från de andra dagarna i veckan som bara sprungit förbi. Har jobbat, ryggen värker och hann även med en runda in till malmöfestivalen. Såg Oscar Linnros, riktigt bra va han absolut. Såg även en snutt av lisa nilsson och gick och nynnade till "himlen runt hörnet". Hann även med en älgkebab och förbi grännapolkagrisarna. Mmm!
Haj.
Va tvungen att sticka in kameran innanför staketet här om dan :)

Allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig

Heej.
Bilderna kommer lite ojämt men det får ni stå ut med :) Blir liksom att man lägger ut efterhand man pysslat med dom. Photoshop är världens bästa leksak!

The Hatter


Waiting on the world to change

Jag gav upp hoppet om att regnet skulle sluta, så jag gav mig ut ändå :) Det blev några bilder på Kajsa idag.
Ps. det kommer fler bilder på johanna också :)

Alice in Wonderland

Det blev en liten fototimme idag med Johanna. Tanken va att vi skulle va ute i SOLEN, men man kan inte begära för mycket så det blev inne på en mörk balkong med blixt, gillar inte blixt, men det blev helt okej ändå tack vare reflexskärmen. Man får ju göra va man kan med det man har. Proffsigheten får komma sen. Redigeringen blev också lite halvdann ;) Men somsagt, man måste ha något att jobba på. Ingen e blir bäst direkt.
Litet smakprov på vårt lilla test, som vi tänker utveckla med ordentliga bilder sen, när vädret tillåter :)

Billy Joe

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med mina fotouppdrag eftersom vädret inte tillät. Riktigt tråkigt, men det kommer. Det blev en hyffsad kväll så jag tog några kvällsbilder på Billie istället.


Smell the roses


Clarity

Haj. Idag e det bra med mig. Har varit på gymmet efter jobb med Sofie, och det blir nog en runda dit imorn med. Kanske en morgonpromenad också vi får se. Det e så kul att många hör av sig ang fotografering. Det ska bli så kul! Så stay in touch här alla. Det kommer komma lite andra bilder än bara på systrarna.
Kramm

Linn

Har varit ledig idag och fotat Linnsan. Har även varit flitig och gått på ett fiskis och svettis pass med My och Linn. Kul va det faktiskt.. Imorn står jobb på schemat och fram till fredag, sen blir det fyra dagar ledigt, skönt.
Hejsvej.

Hello Kitty

Hej. Har varit inne och besökt kajsa och carros nya lägenhet i Malmö. Super trevligt! Kajsa hade en frivillig modell som ställde upp på lite bilder, Tråkigt att fota med blixt men visst e han söt? Nu blir det indiana jones och mys. Ledig imorn, kempefint.
Haj.

Meet me in the memory

Det regnar, och jag som tänke fota.

We got the afternoon


Here comes the sun little darling


Nikon

Nu har jag köpt ett nytt objektiv så förmodligen kommer jag kunna ta superfina porträttbilder nu. Har även kollat på de två photoshopkurserna som jag beställde och dom va skitbra! Förstod jättelätt, och som visa mycket användbara saker på ett lite proffsigare sätt än vad jag kan hehe :P har inte lagt upp någon bild med mina nya kunskaper än men jag skulle vilja ha lite mer att välja på. Så om någon e manad att bli fotad så vill jag jättegärna, eftersom jag vill bli duktigare så behöver jag fota mycket, plus att det är kul att fota olika människor med :)
Haj!
Haha lortgjis :)
Bjuder på denna charmerande bild på Sofie och Julia. Håll med om att sofie liknar den rödhåriga dumma tanten i bernard och bianca. :)

Sofie


Stones


RSS 2.0