Emily


haj


En ganska gammal bild men en av de första bilderna jag tog med kameran. Gillar den starkt.


Va uppe hyffsat tidigt imorn för att duktigt gå till gymmet. Tänkte börja köra styrketräning iallafall en gång i veckan. Har tappat de lite, men känner att jag måste med tanke på mitt yrke. Sen blev det en lång promenad efter där. Riktigt skönt väder.
Vaknade av att jag hade en SJUK träningsvärk i röven Fy fan! Trodde jag... men de va den här jävla ischiasnerven eller va de heter så det domnar ändå ner i tårna. Känner mig som 80+. Vad händer med mig? Har ont nånstans hela tiden. ÅH!


Nighty night

Heej. Ledsen för dålig uppdatering. Det blir så ibland. Har iallafall bestämt mig för oftare ta med mig kameran. Fota lite ögonblick och natur också :) För er som undrade hur jag har tagit dessa bilderna så är det i Peter Löfqvists foto studio http://www.studiobla.se/ Så bilderna är tagna med ja, svart och vit bakgrund. Han hyr ut den för:
En hel dag: 1000 :-
Halvdag: 600:-
1  timme 200:-
Jag fotar jättegärna er som vill ha mer sånna här bilder :) Så bara hojta till. Kan alltid va fint med bilder med pojkvän syskon m.m ju.
För dig som undra om den vita koftan så är den ifrån hm :) 199 :-

Hide and seek


Sofie


I want it all


Candygirl


God kväll

Nu är man hemkommen från en liten fotodag. Har precis laddat över bilderna till datan så ska väl snart sätta igång och mixtra lite. Men det var riktigt kul!

God middag

Hehe en ful bild men nu bär det snart iväg till fotografering i studio. Ska bli skitkul :)
Haij

Gamla gamla bilder

Dessa bilderna är alltså tagna för 3 år sedan i skolans fotostudio. Jag och sofie stannade kvar efter skolan och jag fotade med mina första kamera en nikon d70. Bilderna e oredigerade (förutom hennes gröna ögon på en bild som jag stolt lyckades med så) men visste inte riktigt vad jag höll på med så ljussättning och sånt, vad är de? haha Men jag gillar dom skarpt ändå. Charmiga e va dom är. Hittade dom faktiskt på bilddagboken haha.

Rockstar

Kass redigering men testade lite smått och Daniel fick va försökskanin. Imorn ska jag fota i studio :) Har bara gjort det en gång innan för länge länge sen när jag gick i ettan typ. Ska bli jättekul! resultaten kommer givetvis upp efter hand.
Haij!

Dj

Det blev ett par bilder på Daniel idag.


Hej

Gjorde en liten header som jag inte ska ha sen. Mest för att testa. Så den får se ut så tills jag gör en ny. Nu vet jag iallafall hur man gör.


<3


Mer från gårdagens fotografering


Mer från gårdagens fotografering


God Natt

God natt allesammans. Orkar inte redigera mer för ikväll. Men det kommer.
Kramis

Johanna


Nathalie

Lägger upp bilder efterhand som jag blir klar med dom :)

Fotoeftermiddag

 

Idag blev det en runda till stranden för att fota Nathalie och Johanna. Lägger upp en smakprov med dessa två bilderna. Det tar ett tag med varje bild men det kommer fler. :)

Tisdag

Tisdag idag och dagen har gått fort. Har hunnit med ett spinningpass på gymmet med My tillochmed. Med nya inköpta löparskor. Sköna som tusan e dom. Som att gå på moln.
Imorn blir det fotografering igen :)
Jag måste jag också fixa en ordentlig design till bloggen. Den e för jävla tråkig nu. Men men ett steg i taget. Att skaffa en blogg va ett stort framsteg.
La upp en bild på mig själv i detta inlägg. Kommer inte bli så många av dom eftersom jag helst gärna står bakom kameran. Mycket roligare :)
Haj!

Lergök

Uppe hos min lergök <3

Happyland

Kommer en massa bilder efterhand nu. Får ta igen som dagarna jag inte lagt ut något. En till här på söta Lucas.

Träd, stenar, tagg


Måndag


No Such Thing


Lucky Luce


Lucas

Har fotat Lucas och Nattis idag :) här kommer ett litet smakprov. Det tar en liten stund med varje bild men det kommer förmodligen komma massa fler eftersom de flesta bilderna på denna söta varelse blev bra :) trots att han gav mig lite träning i att springa efter. haha


Wheel in the sky


Linn


Say hello Mary Lou

Hej. Har jobbat en del nu så det har inte blivit mycket fotografering för tillfälligt :( men det kliar i fingrarna så imorn då ska det fotas. Hoppas de e fint väder bara.

RSS 2.0