http://iaan.blogg.se/

  

http://iaan.blogg.se/ <<<---klicka här <3






Hejsan alla. <3 Lägger upp länken till Belindas hemsida här så ni kan titta på de fina som hon gör/ gjort. <3

idag har jag mått bra. Det va mer morgonen som va jobbig med högerknäet. men det gick över efter några timmar med panodil o voltaren. Så det blev faktiskt en runda på ikea med jimmi, daniel, susanne och sofie. Vi köpte en hel del ljus. Med änglar. Det känns så bra att köpa änglar. Änglar finns <3 Dom vakar över och skyddar oss allihopa.
Det blev köttbullar och varsin lussebulle i restaurangen också. Sen åkte vi tillbaka  till trelleborg för en runda på julskyltningen och handla in våra traditionella pepparkakor med glasyr från palmblads. Sen åkte vi hem för glögg och mys hos sofie o jimmi.
Imorn kör vi igång med strålning igen. klockan 13 ska vi vara i Lund. Jag hoppas att det går bra. vill ju se fram emot att ligga där.

Har bestämt mig för att kanske gå till gymmet för att gå på bandet, eller gå till badhuset för att simma en gång om dagen. tror det e viktigt att hålla igång.

Är ganska rädd för det här med kortisonet och diabetes. Vill verkligen in få diabetes pga av det. Har inte koll på hur mitt blodsocker ligger till nu för att jag är hemma men jag är ganska rädd. Allt är så svårt att hålla reda på. Huvudet hänger inte med. Jobbigt är det :( tider hit och tider dit och tabletter bara svävar överallt jag tittar. tur jag får hjälp.

Hoppas ni kan sova mina änglar. <3 vi ses i drömmarna.


Pannkakor med sylt.

Hej allesammans.
Idag började dagen med frukost på avdelningen. I natt har jag väl sovit okej, förutom att jag måste gå och kissa typ 5 gånger varje natt. Kortisonet gör att kroppen samlar på sig mycket vätska så det är väl därför. Nu ska vi dra ner på det så jag hoppas att det blir bättre.
Efter det va det dags för tredje strålningen. Jag va hur lugn som helst och såg nästan fram emot att ligga där. Men det va fruktansvärt. Masken spände, bakhuvudet tyckte, ryggen värkte, armarna vek sig liksom på fel håll. usch. men direkt när det va färdigt så gick allt över fort. så det va skönt. jag va riktgti nära att trycka på nödlampan hela tiden, fast då måste man börja om från början igen och det skulle jag banne mig inte göra. Så det gick till slut. hoppas verkligen det är mer som vanligt imorn.
Sen efter har jag varit här på mc-huset med mamma och daniel. mormor o morfar va här och vi åt god middag. sen kom pappa, julia, sofie och jimmi och då åt vi pannkakor :) efter det blev det en middagsvila sen har vi bara mysat framför tvn. Jag ska snart upp på avdelningen sen och lägga mig. Känner mig ganska trött efter strålningen. men inget illamående eller huvudvärk så det är bra.
Jag har fått mitt smycke av Belinda nu. SUPERDUPERfint:)<3 nu ska jag bara hitta var jag ska ha det. runt halsen hänger redan en skyddsängel och ett hjärta m.m. Men jag ska använda det hela tiden! <3
Imorn får jag kanske komma hem. Jag hoppas verkligen det.
Föresten så fick jag en annan berlock från en läsare som verligen va jättefint. En jättefin hästsko som ska ge mig tur, som gett henne tur i jobbiga situationer. En ära <3 Tack!
Nu måste jag gå upp innan dom efterlyser mig men jag skriver mer imorn och berättar hur allt gått.
Ni får sova så gott allihopa. <3<3 Älskar er.

ingen kan göra allt men alla kan göra något! <3

Hej mina vänner. Hoppas ni alla mår bra. Jag mår bra :) jag har innan genomfört min andra strålbehandling och det gick bra. Det låter exakt som gallopperande hästar på asfalt när man ligger i maskinen. Så jag tänker att hästarna mosar sönder monstret med sina hovar;) Cassandra/Johanna ni vet som hästen i herkules ;) "twewe" haha. minns ni? (disney)
Masken satt mycket bättre idag så det va inte lika jobbigt att ha på den. + att det gick lite snabbare än igår, skönt. Så imorn klockan 13 kör vi igen.
Tänkte att jag skulle berätta lite mer om den här strålningsapparaten som jag strålas med. Det är väldigt spännande och intressant. Jag är den första patienten på min avdelning någonsin som fått tillgång till denna. Den har många, många små strålar som strålar från massor av fler vinklar runt om hela 360 grader istället för en större stråle från 4 vinklar. det blir mycket mer precist så man ger mer strålning där man vill och mycket mindre strålning till kringliggande områden. Det ska bli bättre resultat och färre biverkningar. ''(kortfattat förklarat)
Varje gång innan strålningen får jag Temodal (Cellgift) en timme innan behandling och en timme innan cellgiftet får jag en tablett mot illamående..Så jag måste vara fastande 2 timmar innan strålbehandlingen. Tabletterna är BAMSESTORA men det går bra ändå. Har aldrig haft problem att svälja tabletter så det går.
Maskinen här är den enda som finns i hela skandinavien. Annars har dom också en maskin i England, Tyskland, Holland och Belgien så jag är lyckligt lottad. Är oerhört tacksam att jag har dom läkarna jag har. Dom är verkligen jättebra och jag känner mig så trygg och lugn med dom.
Annars så bara äter jag och äter. HELA tiden. Det är lite jobbigt, men jag får faktiskt skylla ifrån mig :) Dom fick ju värma masken igen för att kinderna hade blivit så stora så att den inte passade längre. Ops. Fast dom sa att det nog inte hade med maten att göra utan med bara korisonet, så det säger vi :) Malin "Bullen" Cammerö. Thats me! Men det va tydligen viktigt att jag inte får gå ner i vikt. ingen risk :P
Jag är så SJUKT nyfiken på vad jag har fått med posten av Håkan. Biljetter?, skiva? AHHH :) Mamma är bäst. Kan knappt bärga mig. <3 får det imorn. Berättar direkt då.
Imorn får jag även de fina smycken av Belinda <3. Det ska bli så kul att se dem. Vet att dom är SUPERfina!!3<3<3<3<3 Har någon av er fått era? :) Världens finaste present <3<3 Längtar!!
Just nu sitter jag nere på macdonaldshuset hos mamma och Daniel. Det är skönt att vara här. Lite mysigare miljö och man kan göra lite vad man vill. Blocket är verkligen sjukhus.
Här är rummet där min maskin finns.
Såhär ser Tomomaskinen ut.
jag och masken
masken
liteprickig efter.
Aldrig utan dig <<<33
Jag hoppas ni alla får en bra kväll. Är ganska trött och mätt nu så det blir väl en snabb vila här nu. Så ses vi imorn <3<3 PUSSS

Mållös!

Hej allihopa. Jag vet verkligen inte hur jag ska börja skriva här för jag finner egentligen inga ord. Belinda Andersson, En 15 årig alldeles underbar fantastisk tjej från Trelleborg har startat världens finaste projekt som kallas IAAN. Det är en förkortning av Ingen kan göra Allt, men Alla kan göra Något. Först när jag läste om det när hon berättade förstod egentligen inte. Jag blev så chockad. Sen när jag läste mer noga så trilla kronan ner och sen dess har jag inte kunnat sluta gråta. <3<3
Såhär beskriver hon sitt projekt:
IAAN vad är det ? Det är en förkortning för Ingen kan göra Allt, men Alla kan göra Något. Ett projekt som jag Belinda Andersson 15 år startade. Varför startade jag det? Har alltid velat hjälpa människor omkring, överallt. Efter att en tjej i staden Trelleborg (där jag bor) drabbats. Tänkte jag nu ska jag hjälpa cancerforskningen. Tjejen startade en fond. Jag tillverkar fina hängen, som du kan sätta i armband, halsband eller i dina nycklar och m.m. Det är en ängel med texten made for en angel och ett hjärta som är betydelsen för just Malin, de två berlocker kommer alltid med och sedan väljer man till en personlig berlock. Sedan får man de tre tillsammans, och sätter då precis var man vill ha den. Kostar 50kr och 25kr oavkortat till Malins fond och pengarna som kommer in i hennes fond går sedan till cancerforskningen. En fin gåva för dig själv eller till en vän , kan va väldigt betydelse full för en annan människa. Ett smycke som alltid kommer ha en stark betydelse.

hon är på väg att göra en hemsida om det. Så fort den kommer så skriver jag ut den här. Annars så länge är hennes mailadress: [email protected]
Så himla FIINA <3 Du är fantasisk <3
Jag kommer skriva och berätta mer så småningom men ville få ut det viktigaste så länge. <3<3 somsagt jag finner fortfarande inga ord. Vi ska vara så stolta över oss själva <3<3<3<3
Tänkte ta några rader här nere om hur jag mår och så. De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga. Inte av huvudvärk eller så vilket är skönt men jag har fruktansvärt ont i mina knäleder. förmodligen för att jag inte rört på mig under hela sjukhusvistelsen och musklerna och lederna så blivit  väldigt mucket svagare i benen. fick utskrivet tramadal av läkaren. Det ska vara typ jättestark morfin men jag våga inte ta dom. så panodil och voltaren gel får räcka. Daniel och jimmi har fått bära mig upp och ner för alla trappor. Tur man har stora och starka killar i sin omgivning :) Sån tur va så kunde jag ändå gå och se Lady Gaga. Det hade jag bestämt mig för om jag så skulle sitta i rullstol. Men allt gickjättebra och konserten var obeskrivligt bra. ska se om jag kan lägga ut lite bilder här så småningom :)
För övrigt så går det ganska mycket framåt i lägenheten. Det ser ut som ett hem nu och det mesta är inhandlat. Jag ska visa er bilder snart på det också. Det går mycket i svart, vitt, grått och silver. :) fint. har köpt en massa fina inredningsaker. Älskar allt. jag ska fota allt så ni fåt se. Beställde min kamera precis också från net on net. så det kommer blir finfina bilder :) Min stora "gamla" systemkamera kommer jag nog även behålla än så länge iallafall.
Här kom några bilder iallafall. Kommer fler sen :)
Sitter föresten och äter majskrokar/papper/babygodis nu. Jättegoda :) Ni borde smaka. (smakar ingenting) haha skitgott.
Nä nu ska jag gå och lägga mig, tvätta ansiktet. Får ju massa hemska bivärkningar av kortisonet som inte alls är kul. Prickar, uppsvälld mage och verkligen uppsvullet ansikte. Så om ni ser en människa på stan som liknar en prickig hamster så är det jag. ;) Självkänslan är inte på  topp men jag ser det som en hjälp så därför är det dumt att ödlsa energi på att klara över hur man ser ut. vi e alla lika fina under skalet inte sant?
vi hörs imorn mina älskade vänner. <3a<3 tack för all styrka och positiv energi som ni ger mig. <3<3 nattinatt

16 november

Hej alla fina.
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det är så himla mycket nu med allt så jag försöker att inte stressa så mycket och inte pressa mig för mycket. Det vet jag ni förstår. Det blir liksom bara värre när man stressar tror jag så jag tar det i min egen lilla takt.
Just nu sitter jag i mina fina nya soffa i vår fina lägenhet och tittar på american pie. Det börjar arta sig lite här nu iallafall även om allt är som ett kaos i huvudet. Jag får väl skylla på monstret. Det ska hackas i småbitar!!!!!
jag försöker verkligen få över bilder från min mobil och så men det här med mac är klyddigt för mig men det kommer.
Jag lovar att återkomma snart.
Kram på er så länge <3
ps älskar er alla. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er alla fina människor där ute. Jag önska jag kunde ge er alla lika mycket tillbaka. Det vet ni jag hade gjort <3<3<3<3<3 Tårarna trillar hela tiden..
Jag ska se om jag får rätt på det nu ikväll.
Föresten hur gör ni alla när ni pratar i telefon? Själv har jag börjat använda headset hela tiden nu. Man kan läsa att det både är bevisat och inte bevisat att strålning framkallar hjärntumörer.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/cancer/article964791.ab
hm?
Återkommer snart.
--
Snart ska jag in till lund igen för en massa saker. Ekg, röntgen igen, träffa läkare m.m. Även om det är läskigt så känns det ändå bra. Allt tar man som det kommer. Att oroa sig innan är bara dumt för då glömmer man ju bort att leva i nuet. Det tar vi då eller hur?
--
Idag har jag föresten mått bra, förutom att jag är så himla sjukt förvirrad och tankspridd när det gäller allt. Imorn blir det ner på stan och handla in det största väggalmenackan jag kan hitta så jag kan få lite ordning och reda i skallen.
Sitter och kollar på yuotube på lotta på bråkmakargatan och skrattar. Det är ju där jag har fått "monstret i påsen" ifrån. När hon ska lämna limpan till tant berg så har hon ju fått fel påse med sopor i istället. Monster är ju ett äckligt fiskskelett och hon har råkat slänga bamsen i soporna.
Fråga daniel precis och jag måste tydligen ha min egen data för att få över bilderna. har daniels nu och tydligen funkar bara han till denna. Är arg på mac. Måste det vara så svårt? vad är det som är så himla bra med dom egentligen? ÖH! aja, det ät en värdslig sak!  Det löser sig!
Ska försöka fixa det till imorn.
God natt och tusenmiljoner kramar till er alla <3<3<3
Oj det blev många "återkommer" men det va bara för jag satt med datan i knät och skrev lite, publicera, skrev lite, publiecera men ni fattar säkert ;)
<3<3

14 November

Hej allesammans.
Hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra och jag har massor att skriva och lägga upp. Men tyvärr tänkte jag göra det imorn, så jag hoppas det är okej för er. Ni får hålla er :)
Sov gott, älskar er. <3

13 november

Hej allesammans. För det första vill jag säga grattis till My Larsson min älskade vän och barndomsvän <3<3<3 som fyller år idag.

Idag har jag mått bra, så det är verkligen jätteskönt. Vi har precis kommit hem från Malmö. Vi va på bio och såg Due Date. Det va den sjukaste film jag någonsin sett. Det blev bara värre och värre hela tiden. Man blev nästan knäpp. Haha se den.

Jag tänkte rätta lite också, jag har skrivit lite fel sen innan. Somsagt har jag ganska svårt att få in information och alla konstiga ord m.m. Det är tur jag har folk omkring mig hela tiden. Daniel är mitt levande anteckningsblock, mitt allt. <3 Den här avastinstudien som jag är med i. Avastin är somsagt inget cellgift, det är något som stryper dom elakartade cancercellerna och blodtillförseln till tumören. http://www.med.lu.se/plain/forskning/forskningens_dag/tidigare_aars_tema/forskningens_dag_2006/video/mattias_belting
Detta är min läkare. Tror han förklarar lite bättre här. Detta får man alltså intravenöst (drop) var 14e dag. Och jag har 50 % chans att få detta. Det är ca 920 personer som är med i studien där hälften får det.  Man vet alltså inte vad som är bäst eftersom det är en studie så därför lottas det via en dator och sen efter studien får man reda på vem som fick det eller inte. Svårt att förstå jag vet. Det tycker jag med :S

Vad gäller lägenheter har jag ju såklart glömt att fota förebilder. Ops. Men kan berätta att den va väldigt mörk. Väggarna i nästan alla rummen va gråa, bruna, svarta, lila m.m men sovrummet är iallafall färdigmålat, vitt. även vardagsrummet är färdigmålat. 3 vita väggar och sen valde vi att behålla den blommiga tapetserade fondväggen. Vi ska även hämta soffan imorn :) sen blir det av till ikea för sängstommen och köksbord m.m :) Har även varit på ilva och plantagen med farmor idag. Där fanns verkligen jättefina saker. men det är så svårt att veta hur man vill ha det nu men man fick mycket inspiration iallfall.

Igår hade vi en ompysslingskväll. Eller linn sofie och vera hade det för mig. Dom tyckte jag behövde lite avslappning så dom tog varsin fot och varsin hand och massera dom. sen fick jag fotbad och ryggmassage så det va verkligen inte fel. Skulle även träffa my och nattis i  torsdag, fast då mådde jag inte så bra, så vi ska verkligen ses snart <3 Jag vill bara träffa er alla hela tiden. Jag mår så bra i er nähet alla mina fina vänner. Ni är guld, ni är mitt allt. Jag är så glad att ni finns. det finns inga bättre vänner. Ni är alla bäst alla människor runt omkring mig. jag kan fortfarande itne förstå att ni är så många som står bakom och bryr sig så mycket. det finns somsagt fortfarande inga ord.  <3 och insamlingen. Vad ska jag säga? Vi ska aldrig sluta kämpa mot detta hemska. Det ska utrotas!

Imorn har jag och sofie föresten fått tid till tatueringen.  Lovar jag ska visa resltatet för er när vi är klara :) Är inte så rädd för nålar och så speciellt inte nu efter alla stick och prover. mina blåmärken överallt har fortfarande inte försvunnit. Är ganska svårstucken och mina kärl spricker hela tiden.

Imorn ska jag även till kyrkan och titta på Julia när hon sjunger. Min älskade duktiga lillasyster <3


Sov gott allihopa <3


11 november

Hejsan
Idag har jag mått ganska dåligt. Inatt kom huvudvärken tillbaka, även illamåeendet. Jag som hade bestämt mig för att hålla det borta. Inatt ska det banne mig inte komma. Inatt ska jag sova gott och drömma om vår lägenhet. SKA!

Jag har fått ännu en tid till röntgen den 18 november. Den är en förberedelse inför den studien som jag gått med i. Ett speciellt cellgift som heter avastin. Jag ska även få en annan strålningsapparat som ska vara den allra bästa. (skrev  nog det i förra) men den skulle vara den bästa så det känns bra. Nu vill jag bara börja, samtidigt som jag är väldigt rädd och nervös. Men det ska gå bra. Det vet jag. Det är bara att tänka att jag ska döda monstret. 

Idag har jag annars inte gjort så mycket mer än mysat med sofie och julia. Vi såg hitta nemo. Älskar hitta nemo. Föresten så mår jag bra i nuläget också. ingen huvudvärk. Har ökat kortisondosen riält. det är ganska jobbigt eftersom de rubbar hormonerna  ganska mycket. Uppsvälld mage, finnar, ökat blodsocker mm. Men men en finne är som en droppe i havet.

Jag och sofie ska föresten tatuera " think of a wonderful thought" som vi sagt väldigt länge. det är från peter pan disney. (en av våra favoriter som små) så den ska hjälpa oss tänka positivt. hoppas det är okej inför behandligen bara. har glömt att fråga :S
 tänkte även att jag skulle måla meningen "live one day at the time and make it a masterpiece" på väggen ovanför vår säng i lägenheten så att jag ger mig/oss själv små peppande budskap hela tiden.

Sjukt vad det regnar och blåser ute. hoppas ni inte blåser iväg. Vårt hus gör nog snart. hehe. hoppas lägenheten står kvar imorn :) har tyvärr inga bilder på den än för dom har redan tagit bort den från hemnet. men jag lovar jag ska ta före och efter och visa er.

Sov sött allesammans <3 Älskar er


*

Hej allihopa.
Idag har jag varit i lund och blivit röntgad igen. Jag ska få en annan strålningsapparat som tydligen ska vara bättre för mig. Man skulle inte bli lika trött och så. Så det känns skönt att dom är noga. Jag vet inte om jag berättat det men jag har fått gjort en speciell mask som man har på sig så att man ligger helt stilla. Den sitter ganska hårt så det är lite läskigt. Men det ska nog gå bra. Den 23e börjar behandlingen. vet inte varför dom ändrade igen.

Vi va på ikea sen. Kollade på sängstomme och köksmöbler. På fredag får vi lägenheten så det ska bli skönt att komma igång och börja måla. Eller ja, jag tänkte överlåta allt till alla runt omkring och bara luta mig tillbaka ;)

Jag och sofie har även bokat tid till tatuering. :) vi ska göra likadana.


vet att det ser lite skrämmande ut men en sånhär mask kommer jag ha varje gång.

Ikväll väntar mys med film med min älskade Daniel och familjen <3


<3

Hej. Detta inlägg tänkte jag inrikta till mina närmaste vänner. Jag förstår verkligen att ni inte riktigt vet hur ni ska hantera situationen som har uppstått. Jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska får fram detta på bästa sätt. Men jag vet iallafall att ni alla står bakom mig, precis lika mycket allihopa. Jag vet att ni tänker på mig och bryr er om mig och att ni alla vill visa det lika mycket. Svarar jag inte på era sms eller när ni ringer så är det bara för det är så många som ringer och smsar hela tiden och det blir så mycket. Det hela blir nästan lite som en tävling. Ingen har mer att bevisa än nån annan. känn verkligen inte att ni måste visa hur mycket ni bryr er, för det vet jag. Ni är mina änglar allihopa.  Jag vet att ni är där alla lika mycket. verkligen och jag uppskattar det så himla himla mycket. <3 Jag vill jättgärna träffa er alla hela tiden, och vi kommer träffas. Jag behöver bara lite rum nu och inte känna någon press eller stress och det vet jag ni förstår allihopa.
Ni är dom finaste vänner som finns <3 Detta fixar vi. Älskar er <3

Hemma hos Linn

Hej allesammans
Just nu sitter jag hemma hos Linn. Hon är födelsedagsgris idag så det är ingen vanlig dag, det är kalas :)
Så bra josse och veta de om juicen, tack det ska jag verkligen!

Snart får vi helt tillgång till lägenheten så då kan vi börja måla och fixa :) lägenheten är väldigt mörk nu. Typ lila, svart, gtått och sånt :S Så vitt ska det bli :) älskar vitt. så får detaljerna ha färg på sig istället.

Louise, jag tror inte att man hade kunnat ta bort tumören om man hade upptäckt den tidigare. jag vet somsagt inte. Kanske, kanske inte. Men med tanke på att den är "obotlig" så tror jag inte det. Denna form av tumör kommer oftast tillbaks även om den hade gått att operera bort. För er som inte vet och undrar så heter den Glioblastom.

trevlig kväll allihopa.
Älskar er <3

Söndag

Hej vänner. Idag är det söndag och ännu en dag har gått. Tiden går väldigt snabbt. Har ingen koll på varken tid, datum eller dag.
Ikväll har martina varit nere från stockholm och hälsat på, så det blev tacos hemma hos sofie med trevligt sällskap. :) Fick en jättefin ring av martina med ett fint budskap "live one day at a time and make it a masterpiece" och det ska jag verkligen göra.
Tack linda och daniella också för dom fina blommorna. <3

Lisbeth den här juicen Tahitian Noni jag har fått en flaska av en god vän och tänker fortsätta beställa den då den ska va jättebra. Den kommer nog göra väldigt gott sen.

Längtar verkligen tills vi får komma in i lägenheten. Börja måla och fixa :) Är så glad att det är så nära Sofie. <3


<3<3<3<3
tack för att ni finns allihopa
Tack ni som skriver i kommentarsfältet. Här kommer massor av kramar tillbaka!
Snart ska jag köpa min kamera och då kommer jag säkert lägga ut lite bilder då och då med. Somsagt delar egentligen inte så jättemycket här i bloggen men vill ändå uppdatera er lite. <3


Sov gott <3

Hej

Hej allesammans.
Är lite dålig på att uppdatera med orka inte känna någon press till det så jag gör det lite när jag känner för det. Jag kan meddela att fysiskt mår jag jättebra iallafall. Ingen av oss har riktigt förstått vad som händer så bearbetningen får man ta efter hand. Jag är beredd iallafall.
-
Jag har sovit hyffsat okej inatt.
Som vissa vet kanske så har jag och Daniel fått en lägenhet. Vilket ska bli verkligen jätteskönt. Den är i samma hus som sofie och jimmi också så jag har sofie precis brevid. Min älskade tvillingsyster Jätteskönt. plus att jag har Linn (vän)precis över gatan :)
Mamma och ja va på vellingeblomman idag och tittade. jättefina saker men våga inte köpa något, eftersom man inte vet riktigt hur man vill ha det. Jag tror det blir super iallafall. Det ska bli skönt att bygga upp ett litet fridfullt "paradis" nu då jag kommer va mycket hemma och trött efter alla behandlingar och så. Den 22 november ska jag börja med första strålningen. Så vi kan gå och se ladygaga som vi bestämt som vanligt så det ska bli skitkul. Längtar.

Kan inte förstå att min insamling bara stiger. Blir tårögd varje gång jag kollar hur mycket där e. Vi ska va så stolta över varandra. <3<3 Berättade för min läkare och han tyckte det va helt fantastiskt.

Ikväll ska jag umgås med mina fantastiska vänner som finns runt omkring mig. <3<3

trevlig lördag allesammans <3


Ingenting är omöjligt.

Hej alla fina människor. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska få fram ord. Jag trodde aldrig detta om insamlingen. Är fortfarande så himla chockad. Tack tack tack, detta fixar vi. Forskningen ska hitta bot!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

-
Jag kör stenhårt med kosten nu. Tror jättemycket på det. Man läser så himla mycket om det. Just c-vitamin och imunförsvar. Att bygga upp det så mycket som det bara går. tv4fakta har ett program som heter "de obotbara" jätteintressant. Människor med cancer steg 4 som blivit friska helt från cancern. Man kan gå in på tv4anytime och titta. Ofattbart är det.
Så jag dricker juicer hela tiden. Jag har köpt en sån riktg råjuicepress som verkligen pressar allt. Allt blir väldigt koncentrerat så man verkligen får alla vitaminer som finns i frukten. Hela köket är fullt med apelsiner.
Tack alla ni som skriver i kommentarsfältet. <3<3 jag vet inte riktigt hur jag ska svara till er. Men evachristin jag tror verkligen på det här med maten. och jag ska verkligen följa det. det har givit så många framsteg hos många.
Det är väldigt mycket att tänka på men allt går bara man vill. :) jag vågar knappt skriva vad jag inte får äta. det är väldigt mycket. Men iallafall inget socker, salt, mejeriprodukter, vete, rött kött osv.
Sofie tvingar i mig juice hela tiden. hon står vid maskinen hela tiden och pappa kallar henne för juicepolisen. :) Igår gjorde hon nog världens mest äckliga juice. Innehåll : vitkol, rädisor, morot, broccoli, ingefära m.m haha. fyfan. sen fick vi blanda ut den med frukter så då gick det lite bättre, men hela gick inte ner.
Tänderna gör ganska ont men men, dom går att laga och byta ut. vet inte riktigt hur man ska borsta bara. ska man borsta direkt efter en juice, eller vänta till kvällen? Kan inte riktigt sånt med syraattacker och tänders eget skydd. :S

-
såg precis att insamlingen va på 30.000 kr. Det är verkligen sjukt. Det är så himla fint. <3<3
Älskar er allihopa. Ni gör mig stark. <3


Tårar

Nu kan jag inte hålla tårarna tillbaka. Det är helt sjukt. På en dag? Man blir så himla glad och rörd. Jag finner inga ord. Ni är verkligen det bästa som finns. Pengarna kommer gå till så bra saker. För vi ska besegra detta! Det måste vi! Är så himla glad. Jag älskar er så mycket. Jag nådde målet jag satte på inte ens en dag tack vare er.  <3<3<3
Nu fortsätter vi kämpa. Tro, tro, tro hopp och kärlek! <3

Insamling till Cancerfonden..

Hej allihopa. igår startade jag en liten insamling på cancerfondens hemsida. :) tack till er som redan skänkt en slant. Ni är bäst. Forskning behöver allt dom kan få för att gå framåt så detta känns jättebra. Vi ska få bort dessa monster tillsammans.

Malins insamling till Cancerfonden

Du kan sända in gåvor via Bankkort, internetbank eller SMS:a

SMS:a Besegra 4545 ditt namn till 72988 (Exempel: Besegra 4545 Malin Cammerö)


älskar er <3


En ny dag

Idag är en ny dag. Över 1200 personer har läst min blogg idag. Det är riktigt många. Man blir ganska chockad. tack till alla som skrivit. era tankar värmer jättemycket.
Tillsammans e man så himlA starka. Jag känner det så mycket. Vilja är allt. jag har nog aldrig varit den som "stannat" och börjat gå när man varit ute och löpt. jag har alltid tänkt att stannar man tar det bara längre tid till man kommer fram ju. ibland, bara jag skulle gå hem från stan kunde jag börja springa bara för jag ville komma fram. även om jag hade vanliga kläder på mig och väska. Att stanna har alltid givit mig ångest. o jag kommer aldrig stanna.
Jag har egentligen aldrig sett mig själv som en stark person, psysiskt. jag har alltid lutat mig mycket på andra, inte riktigt vågat stå på mig för saker heller så. följt med strömmen helt enkelt. men nu känner jag mig ovanligt stark faktiskt. även om mitt besked är som det är, det kommer gå upp och ner det vet jag. o nu i början tänker man att det e svårt att va stark men jag har bersämt mig att från början va de. man får gråta, skrika, krypa ihop för att sen ta steg igen. en dag i taget, det ska jag ta. varje dag är värdefull. det är ju bevisat att livet kan förändras med en vindpust. Så alla ska vi göra det bästa av det, ellerhur?
jag skriver som en kratta förlåt. orkar inte bry mig om gramatiken och så men ni förstår säkert ändå.
Nu ska jag och sofie åka till maxi och köpa frukt. C vitamin. :)
clear eyes, full heart.. can´t loose!!
Tack nikita för dom fina blommorna. Ni e bäst jag saknar er så mina fiiiiina. <3
Tack för att ni finns allihopa. <3

frukost

Snart kommer mamma med frukost. Jag har bestämt mig för att lägga om min diet helt. socker ska tydligen ge näring till cancerceller o det ska vi inte. Jag ska bygga upp mitt imunförsvar till tusen med hjälp av c vitaminer. Så ingen ger mig socker, okej? hehe På sjukhuset har jag verkligen gödat mig själv. 2 kilo på två veckor. men men det är nog bara bra inför behandlingarna som jag ska gå igenom.  Vi ska göra allt.
jag ska föresten köpa en mindre kamera. en "mini"systemkamera kan man kanske kalla de. just för att jag lättare ska kunna dokumentera min vardag. min kamera nu är så stor och klumpig.

-
iallafall. fysiskt mår jag jättebra. jag har ingen huvudvärk. och den ska inte komma heller. e lite rädd för det men den kan glömma de. jag får cortison fortfarande som ska hålla svullnaden borta. det är ju den som gör mig till en tjock finnig tonåring. usch jag som aldrig har mycket finnar. men men. förhoppnigsvis försvinner det snart.

<3<3

"Det är ett monster i påsen"

31/10-2010
kl:23.41
Hej.
Nu är jag hemma. jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Alltid när jag ska skriva blir jag så tom. Förstår att ni alla undrar vad det är som händer. Jag har inte orkat skriva något eller dela vad som hänt men nu känner jag att jag kan berätta. Det är bara vissa som vet och det är lätt att det blir fel fram. Och jag känner att jag klarar att skriva och berätta nu. Som ni vet iallafall är att min långvariga huvudvärk visade sig vara en hjärntumör. Jag tänkte att jag kanske kan ta allt från början. många tankar kommer jag skriva ner, (papper) men vill ändå skriva lite här.
Iallafall. Provsvaren vi fick på biopsin var inte bra. Min tumör går inte att operera bort. Den kan bara bromsas med hjälp av strålning och cellgifter. Den är alltså obotlig.
Det är så svårt att förstå. Jag har fortfarande inte förstått. Jag är ju frisk. Jag vet inte riktigt hur man ska barbeta det men har iallafall redan bestämt mig att jag aldrig ska ge upp. Jag tror på att mirakel finns. Det måste man. Forskningen går framåt hela tiden och så länge man tror så går det. Jag tror!
På sjukhuset hela tiden har jag varit ganska lugn. tänkt hela tiden att dom tar bort den. Dom e bäst i världen här. Speciellt den jävla läkaren i trelleborg som säger att den är itne av värsta sort, jämn och spretar inte. Idiot som inte vet ett jävla skit ger en massa falskaförhoppningar. fast det spelar inte roll att va arg på han. Han har nog skuldkänslor ändå. Oproffsigt att säga saker när man inte alls vet ett skit.
ett tag hade kände sånt lugn att jag inte hade något emot de. (sjukt kanske) men jag litade så säkert på att man skulle få bort den. att jag va i bästa händer. "lugnet" ändrades ganska snabbt så fort jag kom till lund. eller ja jag va fortfarande lugn förutom att jag inte kunde sova eller gå på toa. o sen svaren. ja, hur? det sista man trodde. Jag, Malin? 21 år gammal. knip mig.
Det jag vet och har berstämt mig för ialllfall är att jag aldrig ska ge upp. Jag ska kriga. ingen kan säga till mig att jag har så och så många år kvar. för INGEN vet. Ingen vet när man ska dö. vi vet att vi ska men inte när. Då kan man lika bra sitta och dela ut datumar till alla för det stämmer aldrig! Jag vet att ni alla hjälper mig att tänkta positivt. och jag älskar er så himla mycket. Tillsammans klarar vi allt.
vi får se hur mycket jag skriver här men ska väl försöka uppdatera så mycket jag orkar. ni får lov att fråga saker om ni vill. bara va som vanligt. det blev en liten röra detta. tänkte att jag skulle skriva helt mycket men blir så tom på ord.
Tack än en gång till er alla. vet att ni skänker positiva tankar till mig hela tiden. <3

RSS 2.0