Anette

Hej allihopa.

Idag har jag varit på världens finaste begravning, min kära vän Anette. Allt var verkligen jättevackert och fint. Självklart var det jobbigt men försökte tänka positivt hela tiden och tänka att hon mår bra nu och har inte ont längre. I slutet så spelade dem Celine Dions låt I´m alive på högsta volym, och så såg jag Anette framför mig stå och dansa i gången med ett stort leende på läpparna och hon var så lycklig.

Var väldigt nervös innan och rädd att jag skulle bryta ihop helt då jag aldrig varit på någon begravning innan. Men allt var så himla fint och vackert och jag vet att Anette ville att alla skulle vara glada, så det kändes mycket bättre än jag trodde. Det betydde så mycket att få gå fram själv och lägga blommor vid det fina kortet. Alla blommor var såå himla fina. Tack till Anettes fina fina familj för den vackra och fina begravningen. Anette strålar genom er och hon finns föralltid i era och våra hjärtan. Jag ska kämpa för Anette och för mig själv. Ni var så fina allihopa <3


Sov gott älskade ängel <3


Förövrigt så mår jag bara bra, är ganska frustrerad över benen men jag kämpar på. Bettan var med mig idag så det gick bra :) de hade ramp och allt så det var inga problem. Nu sitter jag hemma hos Sofie och har precis ätit lördagsgottis och tagit ett varmt fotbad med vibbration :) blodcirkulationen är väl inte på topp när man inte kan gå så bra så är ganska kall om fötterna så detta var superskönt.
Magen och kinderna börjar sakta med säkert gå tillbaka nu när jag trappar ner kortisonet. Längtar efter rehabiliteringen efter Egypten, har svårt att träna här hemma, så jag behöver nog lite proffshjälp :)



Nu är det bara 3 dagar kvar sen bär det av till värmen. Längtar som tusan rent, just nu är 23 grader i skuggan där nere på dagarna så det är lagom :)
Imorgon händer det inte så mycket. Blir mest slappedag och packa lite. Sen på måndag blir det Lund.

Hittade lite bilder på Sofies dator :)


 Jag och Daniel på Erik hassle koncert förra året <3


Student 09 bästa dagen <3

En styck onykter student 09 :P

<3<3
-

Nu sitter vi och kollar på fångarna på fortet, Linn kanske kommer en runda sen när hon kommit hem från tyskland :)
Ska ta med min nya fina kamera och fota massor så ni får se så fint där är :) så räkna med bildbomb sen :)

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans så hörs vi. Ni är underbara <3

Tjena mittbena!

Hoppas att ni mår bra, jag mår bara bra fast benen känns bara sämre och sämre. Daniel fick bära mig upp för trapporna idag. Förhoppningsvis ska jag åka på Rehabeliteringssenter i mellan en vecka och en månad, Jag vill bara börja träna NU vill att bara att benen ska bli bättre men just nu finns det inte så mycket att göra. Svulnaden på kinderna har börjat att gå ner kan till och med se lite skillnad själv. Annars mår jag jätte bra. Var på massage idag , det gjorde ganska ont med tanke på mina spända muskler. Alex och Malin var här med min efterlängtade Sushi innan ;) och innan det så var My här och hälsade på :) I morgon blir det myskväll med Let`s Dance. Just nu sitter jag och Julia och tittar på Aladdin.

Biggan

Hej hopp i lingonskogen. Hoppas allt är bra med er idag?
Dagen idag har än så länge varit ganska slapp. Sofie kom hit och gjorde frukost till mig och nu sitter vi här och ser på pocahontas. Var år och dar sen vi såg den, den är så himla vacker och har så fina sånger. Varje disneyfilm bär på så fina budskap <3.
Jag mår bara bra förutom benen såklart, biggan är dum och funderar på att säga upp vänskapen med henne. När jag skulle gå in på toan sprang biggan iväg och jag föll i backen. Fick en liten söt bula i pannan, och skrapmärke på knänet. Så nu är jag lite arg på henne. För er som inte vet vem biggan är så är det min rullator som jag tvingas ha här hemma så att jag kan gå själv. Innan har alla fått hjälpa mig och hålla i mig men nu när jag har biggan så kan jag göra lite mer själv.
Ska börja med sjukgymnastik direkt när vi kommer hem från Egypten. Har pratat lite om ett rehabiliteringscenter
i Höör där man kunde få komma dit och bo i en vecka och bara träna och göra lite aktiviteter som nog kan hjälpa allt gå lite snabbare. Cyklar så gott det går på min fina cykel också, tålamod Malin tålamod. Men det är svårt när man alltid har varit så aktiv men har aldrig varit en gnällig människa och jag tänker inte gnälla nu heller för det hjälper inte mig. Jag biter ihop istället och tänker att allt går bara man vill, så enkelt är det.
Idag kommer farmor på besök och imorgon kommer fina My hit och hälsar på, har saknat henne så <3.
Imorgon ska jag också åka och njuta under Jeanettes magiska händer :) får sånt lugn i kroppen när hon masserar och trycker lite här och där, även om musklerna är så fruktasvärt spända så känns det ändå bra. Lite ont gör det ju :P
På måndag är det första röntken efter steg 1 i min behandling. Oftast är det fortfarande mycket aktivitet i hjärnan då strålningen ligger kvar ett bra tag. Så jag har inte jättestora förväntningar. Men då i början så kände jag att det verkligen var något som inte stämde, men nu känner jag ingenting alls av det längre, det känns som vanligt där inne i knoppen, det känns som den inte är kvar. Det känns verkligen som att den inte är där. Så tänker jag iallafall fortsätta att tänka. Har inte haft huvudvärk heller för den delen, den ända huvudvärken jag känt är spänningshuvudvärk  från alla spänningar i muskler och nacke. Har lärt mig känna skillnad på vanlig huvudvärk och tumörhuvudvärk.
Innan behandligen hade jag också domningar i vänster sida av kroppen men det har också försvunnit helt. Så något måste ju ha hänt där inne? Den som känner min kropp bäst är ju jag.
Nu är det bara 6 dagar kvar till solen och värmen, där är jättestort poolområde på hotellet så jag kan simma massor fram och tillbaka där, skönt att inte känna sig så klumpig. Tror till och med de hade en tempererad pool som skulle vara ännu varmare än de andra, bra för musklerna.
billie vår älskade voffsing :)
Best friends forever <3 :P
ha det bäst allihopa ni är fantastiska.

Makadi palace 8 dagar kvar

hej hopp gummisnopp :)
just nu e ja nog så mätt som det går:P  daniels kycklinggryta va god i allafall :P
hoppas allt e bra med er? jag år fina fisken :)
idag blev det en runda till sjukhuset för blod prover. dom va bra :)
sen blev det en runda i stan.där träffa vi susanne ( jimmis mamma ) och tog en fika.
sen har vi tagit det lugnt här hemma. helene ( en barndomskompis mamma har varit härmed fina blommor och fikat :) tack igen.
ikväll blir det topmodel och majskrokar mys ;)
nu e det bara 8 dagar tills vi åker så solhatten packas snart ner.. jag få inte ha huvudet för mycket i solen för läkarna man kan få eksem och fula hud förändringar pga strålningen. Jag längtar som in i bomben, det ska bli jätteskönt att få slappna av och komma bort och bara ligga i en solstol och njuta och bara vara. Jag lägger upp lite bilder på hotellet så får ni se så lyxigt vi ska bo. Har aldrig bott på ett så fint hotell förr. Vi kommer ha så roligt, åker med underbara människor <3
jag har börjat fota mig själ varje dag så jag själv kan se nån skillnad på kinderna.eftersom jag ser mig själv i spegeln varje dag så ser jag ingen skillnad, men andra kan se det så jag vill se det lättare själv med.
såhär snygg är jag just nu :) Sofie övar på att knyta sjal på mitt huvud så jag kan va lite somrig till semestern :) blev si sådär :P kom fram till att vi behöver en större sjal för att göra en riktigt fin turban.
En sån här bild tänkte jag ta så jag kan se själv också.
Jag har gett kinderna ca 2 månader, sen ska det vara bra igen, det har jag bestämt. Vet att det kan ta lite tid och får ha tålamod så då tyckte jag 2 månader var okej att ha som mål.
Benen är fortfarande sådär och vänster ben och arm är lite slöare än höger eftersom jag bara använder höger. Längtar tills jag ska börja med sjukgymnastik så kanske allt går lite snabbare.
Idag har jag trappat ner ännu mer på kortisonet så nu är det bara 2 på morgonen jag tar. Längtar tills jag är av med det helt så benen kan vakna till liv igen, det går alldeles för sakta för min smak :P
Imorgon kommer Emily från jobb och hälsar på mig. Saknar jobbet och hoppas jag kan komma tillbaka snart och prova fixa lite hår. En sak i taget :)
Lite bilder från min förra solsemester (2007) på tok för längesen, så nu är jag verkligen redo för sol och bad :)
haha, ups!
Ha det så bra allihopa så hörs vi snart igen, hej svej leverpastej <3

bilder

<3
har ni fest eller?
vår älskade duktiga billie
litemeddelande på vår kyl från  fina vänner<3<3
min frukost :) effektiv mot cancer!!!
<3<3<3
tack för igår <3<3 ni är bäst<3<3<3<3
fick ett jättefint album av domhär e min bäästa sida :P
mical jackson haha

pimp my ride :)

halloj :)
allt bra med er hoppas jag?:)
idag har jag sofie, lina och susanne choppat upp hela entre i malmö :)har inte shandlat kläder på skitlänge ju..
igår blev jag överraskad av mina älskade lagkamrater. ostbricka och frukt kom dom med :)
oh ett jättefint album med bilder på mig och sofie och dom själva. vi hade jättekul och prata massA handbollsminnen mm :)
bad sofie fota alla mina fin änglar jag fått av er :)

allt bra hoppas jag?
idag har jag sofie, lina och susanne choppat upp hela entre i malmö :)har inte shandlat kläder på skitlänge ju..
vi pimpa bettan lite haha
<3<3från malin stephanie och lina <3<3
haha man får ju göra det bästa av det :)
snyggt
hihihihi va vad det jag sa ;)
från joon och bina <3
mina smycken och ängel från sofie o linn <3
min fina nalle från linn :)
daniel byter strängar
nu blir det strax lite mat potatisfratäng och kotlett :P
ha det bra allesammand så hörs vi <3<3<3
ni är bäst js ska föresten fota albumet från igår och visa er :)

gutentag alllesammen

hej i stugan :)om ni vill veta så är jag proppmätt :Pfick världens laddning med köttbullar av daniel.:P
uäää!!
idag har folk från kommunen varit och pratat om hjälpmedel, personlig assistent.mm vi sk vänta tills efter egypten och se hur benen är då..
annars är mamma och juli här och jag väntar på en överraskning som jag inte har nån som helst aning om..:P
sofie kommer sen ovh avslöjar tror jag :P den som väntar på nått gott :P
nu sitter julia här brevid och säger att sofie inte har svaret.typiskt :(
imorn ska jag sofie och susanne ( jimmismamma) åka och shoppa på entre.:)måste rasta bettan ju.:)
saknar mitt utseende :( att man klagade förr.
solong vi hörs imorn..

aloha

hejsvej alla.. jag mår barabra..hoppas ni också gör det..sitter isoffan med sofie pappa och julia och väntar på ett program ska börja..daniel ligger o vilar stackaren..imorn tänkte jag ocg sofie dra ner bettan till city ;)
ska föresten börja sälja mina änglar på jobb också :)
på torsdag ska jag sofi o susanne till entre och shoppa :) sen ska jag till jeanette och få massage.:)mina muskler gör jätteont så det är nödvändigt:P
mina ben börjar kännas lite bättre faktisk..lite men ändå:) skönt med lite förändring.. längtar tills kinderna också."tålamod är fiskaren bästa vän" som lotta på bråkmakargatan sa:P
vi hörs imorn vänner <3<3

slappedag..

hej gottfolkhoppas allt e bra med er. jag må helt okej. förutom att jag e förbannad på mina ben som inte lyder alls.. men men jag kämpar på med biggan och bettan ( rullatorn och rulltsolen ;)
blodvärdena har hållt sig bra så det  skönt. ska upp imornigen och ta nya prover som ska skickas till lund..blodsockret har varit bra hela tiden. daniel och sofie är sånna godis poliser ;) men jag har faktiskt varit jätteduktig själv också.. så på lördag har mamma lovat mig en liten påse från hemmakväll. men schhh, säg inget till sofie ;)
idag har daniels familj varit härpå middag. mästerkocken daniel gjorde lasange idag :Pmums va det.
hmm
annars så sitter vi just nu bara i soffan och fiser ikapp;)
imorn ska vi försöka ta oss ner till stan och äta lunch och hälsa på på nikitasaknar dom.. längtar tills jag kan jobba igen .
lägger upp lite bilde från julafton. kom på att jag glömt det...
.
våra julstrumpor
linn fick sin älskade plattång av mig och sofie :)
joon och bina kom och önskade godjul :)
granen :)
billiva också julfin :)
susanne alexander, farmor och farfar :)
micke :)
pappa och farfar :)
nu tänkte jag sätta på herkules sen är det sängen:)
sov gott sen alla.
tack för alla fina kommentarer här.. det värmer verkligen det är av all er runt om jag finner minstyrka <3<3<3
tänker på dig anette <3<3<3<3<3
lägger upp lite favoritbilder som jag tagit under året ;)
bild jag tagit på underbara sofie min älskade tvilling denna är nog finasr av alla <3<3<3
sofie och julia världens finaste systrar
sof
sofie och jag <3<3
från bilen ;)
vi hörs förhoppningsvis imorn allihopa sov gott.<3<3<3 tack för att ni finns där och stöttar och stärker<3<3<3<3

änglar finns<3

hej alla hoppas allt e bra med er? jag mår bara bra. är på trelleborgs sjukhus just för ett av mina blod värden va för låga men nu är de bra igen :) och jag kan åka hem idag igen. för övrigt mår jag bara!vi låg alla här och mös till letsdance igår. sen bär det av med rullstolen till hallen för att kolla handboll. benen är ju så svaga så man e ju ilt handikappad. men det ska förhoppnigsvisa bli bra snart nu när vi trappat ner på medicinerna..frustrerande närman tränat hela livet.
mitt hår har öresten börjat växa på också:)hoppas det blir tjockt och fint :)
Det är ju bara en liten period nu, snart ska jag springa igen, det kan jag lova. Jag och sofie har bestämt att vi ska spela strandtennis och volleyboll i Egypten, så gott det går :) det är vårt lilla mål nu.
(sofie skriver), Malin fick precis mat här av de snälla sköterskorna så jag tog över lite. Biff och potatis med brysselkol och sås, helt okej tycker hon :)
Malin igen:
Nog om oss nu, detta inlägg vill jag egna åt en nära vän som tyvärr har lämnat oss nu. Jag är så himla glad att jag hann lära känna dig. Du har varit ett enormt stöd för mig och en stor inspirationkälla. Vi har vetat vem vi är inprinsip hela vårt liv eftersom du själv har tvillingar. Det som hänt oss förde oss tillsammans nu och det var underbart att få bli hembjuden till dig och prata om allt mellan himmel och jord. Det kändes så himla bra. Du gav och ger mig så mycket styrka. Det kändes så bra att få träffa dig en sista gång då på sjukhuset du, jag och Sofie satt där i sällskapsrummet och pratade, även om du bar på en sjukdom så lös du av omtanke, värme, styrka och lugn. Det kändes underbart att få krama dig. Och du såg sen att vi satt och väntade på sjukresor och de var sena, då kom du och väntade ute i kylan med oss i nästan en timme.
Jag har tänt ljus för dig idag och kommer att tända ljus hela tiden för dig. Du var och är en underbar kvinna, en fantastiskt människa. Nu är du en underbar ängel som vakar över alla fina människor och jag vet att finns ibland oss hela tiden och ger mig styrka att kämpa, för jag ska kämpa för dig fina underbara Annette min ängel <3
Vackra underbara fina fina ängel <3<3<3<3<3<3<3

clear eyes, full heart, can´t loose

Heello twotausand and eleven :)
Tvillingarna här.
Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll igår, för det hade vi iallafall. Supergod mat och världens bästa sällskap.
Det började med kungskrabba, körsbärstomater och vitlöksbröd till förrätt. Mamma hjälpte oss att duka nyårsfint med hattar och allt.
Tänkte visa massa bilder idag så det kanske inte blir lika mycket text :)
Därefter blev det varmrätt och det blev fläskfilégryta a la Daniel. Supermegagott! och efterrätt blev päronhalvor med smält after eight och vintervit. mmmums. Supertrevligt med mycket snack och skratt. Därefter delade vi upp oss i lag, tjejerna mot killarna i kinect sport.
Malin var vår lagkapten och satt i soffan och hejade medan jag och Linn hoppade runt som grodor framför tvn, undrar vad grannarna tänkte mitt emot, haha.
Första omgången vann.... tadam TJEJERNA ;) tror killarna hade tagit ut segern i förskott ;). Vi vann 2 av 6 gånger så det var ändå bra.
Vi smällde inga raketer igår. Vi tände önskelyktor istället som vi skrev på. Vi skrev alla våra önskningar på tre stycken. Malin fick en egen själv som vi bestämde att hon skulle skriva allt som gjorde henne glad. Sen upe med dem i den blåsiga vinden och iväg. Det var verkligen fint och betydelsefullt att skicka iväg dem.
Malin ville att jag skulle skriva att hon bjuder på sina chipmunk kinder på bilderna :)
Peruken åkte av sen, sköönt!
En hel del bilder som ni fick ta del av :)
Nu sitter vi hos Malin och Daniel och killarna kollar på fotboll. Snart ska vi äta fläskfilegryta från igår och ikväll blir det massa mys och tvtittande.
Nu är det nytt år och nu ska vi kämpa mer än någonsin. Detta ska bli vårat år, Malins år. Idag lyser solen över en klarblå himmel och det är ett tecken på något bra :)
Vi vill hälsa allihopa ett gott nytt år. Ni är finast i världen <3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0