16 november

Hej alla fina.
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det är så himla mycket nu med allt så jag försöker att inte stressa så mycket och inte pressa mig för mycket. Det vet jag ni förstår. Det blir liksom bara värre när man stressar tror jag så jag tar det i min egen lilla takt.
Just nu sitter jag i mina fina nya soffa i vår fina lägenhet och tittar på american pie. Det börjar arta sig lite här nu iallafall även om allt är som ett kaos i huvudet. Jag får väl skylla på monstret. Det ska hackas i småbitar!!!!!
jag försöker verkligen få över bilder från min mobil och så men det här med mac är klyddigt för mig men det kommer.
Jag lovar att återkomma snart.
Kram på er så länge <3
ps älskar er alla. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er alla fina människor där ute. Jag önska jag kunde ge er alla lika mycket tillbaka. Det vet ni jag hade gjort <3<3<3<3<3 Tårarna trillar hela tiden..
Jag ska se om jag får rätt på det nu ikväll.
Föresten hur gör ni alla när ni pratar i telefon? Själv har jag börjat använda headset hela tiden nu. Man kan läsa att det både är bevisat och inte bevisat att strålning framkallar hjärntumörer.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/cancer/article964791.ab
hm?
Återkommer snart.
--
Snart ska jag in till lund igen för en massa saker. Ekg, röntgen igen, träffa läkare m.m. Även om det är läskigt så känns det ändå bra. Allt tar man som det kommer. Att oroa sig innan är bara dumt för då glömmer man ju bort att leva i nuet. Det tar vi då eller hur?
--
Idag har jag föresten mått bra, förutom att jag är så himla sjukt förvirrad och tankspridd när det gäller allt. Imorn blir det ner på stan och handla in det största väggalmenackan jag kan hitta så jag kan få lite ordning och reda i skallen.
Sitter och kollar på yuotube på lotta på bråkmakargatan och skrattar. Det är ju där jag har fått "monstret i påsen" ifrån. När hon ska lämna limpan till tant berg så har hon ju fått fel påse med sopor i istället. Monster är ju ett äckligt fiskskelett och hon har råkat slänga bamsen i soporna.
Fråga daniel precis och jag måste tydligen ha min egen data för att få över bilderna. har daniels nu och tydligen funkar bara han till denna. Är arg på mac. Måste det vara så svårt? vad är det som är så himla bra med dom egentligen? ÖH! aja, det ät en värdslig sak!  Det löser sig!
Ska försöka fixa det till imorn.
God natt och tusenmiljoner kramar till er alla <3<3<3
Oj det blev många "återkommer" men det va bara för jag satt med datan i knät och skrev lite, publicera, skrev lite, publiecera men ni fattar säkert ;)
<3<3

Kommentarer
Postat av: Christina Nilsson

Kära Malin,Du anar inte hur mycket Du verkligen ger! Jag tror aldrig att jag har värnat mitt liv så mycket som jag gör nu. Jag är 50+, har tre vuxna döttrar, är lyckligt gift på gamla dar. Tacksamhet har jag känt hela tiden, men nu har jag vett att tacka varje dag, tacka på riktigt! Varma tankar<3

2010-11-16 @ 22:52:08
Postat av: Josie

Malinmalin, vet inte hur du eller läkarna ställer sig till detta, men du skulle inte vilja få kontakt med en homopat och healare? :*

2010-11-16 @ 22:52:37
URL: http://jrosvall.blogg.se/
Postat av: Jakob

Hej Malin.

Jag använder fortfarande mobilen som förut, alltså fortfarande utan headset. kanske borde tänka om lite med tanke på vilken diagnos du och jag fått, men mitt råd är väll att du ska göra det som känns bäst och smidigast för dig.

kram vi hörs!



2010-11-16 @ 23:09:42
Postat av: Gia

Det låter som soffan blev snygg hos er, kul! Angående Mac, när du väl lärt dig, kommer du aldrig vara otrogen med en PC igen ; ) Lägg sen till den snygga designen...

2010-11-17 @ 09:59:22
Postat av: Paula

Hejsan!

Ang publicering av bilder så kan du säkert ordna inställningar i din blogg och i din mobil så att du kan maila bilderna direkt från din mobil istället. Gör de enklare i längden för dig!



Önskar dig allt gott!

2010-11-17 @ 11:48:51
Postat av: Caroline

Får nästan hålla med Gia där... ;)



2010-11-17 @ 13:32:18
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Postat av: Danne J

MAC is the shizzle.. Once you get Mac you never go back..

Tror Malin är mest frustrerad över sin iPhone som klyddar med bildöverföringen inte sin Macbook :P

2010-11-17 @ 16:29:18
URL: http://www.dannejynsson.se
Postat av: Gertrud

Du är så stark och ger tillbaks tusen gånger om till alla. Man får styrka över sånt man gnällt för som är rena bagatellerna. Så fort någonting blir jobbigt tänker jag på dej. Det ger en kraft . Kramar i massor till dej och Danne från Filip,Sara och Louise mamma sen har jag faktiskt 2 drullar till och en man som följer dej. Du är stark och fixar detta håller alla tummar för din framtid

2010-11-18 @ 21:43:11
Postat av: Emma

Älskade vännen!Du,och dina anhöriga, är med vid min kvällsbön.Jag önskar att mina tankar överför styrka till dig.Du är en fantastisk förebild,som vi alla beundrar,men det är skönt att läsa ( och höra ) att du kan gråta ibland också.Det är nyttigt,man ska inte lägga locket på.Är härligt att läsa när du skriver med humor,det är en gåva.Man läser allvaret "mellan raderna",men du får oss alla fängslade.Söta,fina Malin, jag tänker mycket på dig, och är övertygad om att monstret krossas av dig.Du vill inte ha det där monstret, och vem vill vara inneboende när värden hela tiden kastar ut en? Kan jag göra något för dig eller din familj,så säg till.Tills dess följer jag bloggen och knyter näven.Ps.Jag tror ni passar bra i era tatueringar.Har själv några stycken som jag skaffade under en svår tid i mitt liv, och jösses vad stark man blir av att se detta kontverk på sin egen kropp! Bra val!Många kramar från mig till dig <3 <3

2010-11-20 @ 11:15:20
Postat av: Anonym

Hej Alla!

Vill bara önska att vi alla låter bli att lägga pengarna på julkort.Vi kan väl sätta in dom på Malins fond istället ett riktigt gott ändamål.

Kram Randi

En extra puss till Billy från Taiz

2010-11-21 @ 12:57:52
Postat av: Gunel

Du ar sa klok. Varfor inte anvanda headset och vara pa sakra sidan. Tradlosa vanliga telefoner ar inte heller riskfria.

Du har ocksa ratt att stress kan vara farligt.

Vi har alla vara olika teorier. Min ar att vi alla har kanserceller. Ar immun systemet starkt sa klara det av overvaxt.

2010-12-14 @ 03:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0