Tårar

Nu kan jag inte hålla tårarna tillbaka. Det är helt sjukt. På en dag? Man blir så himla glad och rörd. Jag finner inga ord. Ni är verkligen det bästa som finns. Pengarna kommer gå till så bra saker. För vi ska besegra detta! Det måste vi! Är så himla glad. Jag älskar er så mycket. Jag nådde målet jag satte på inte ens en dag tack vare er.  <3<3<3
Nu fortsätter vi kämpa. Tro, tro, tro hopp och kärlek! <3

Kommentarer
Postat av: cassandra

Det är helt sjukt! Så fantastiskt :) bara för en liiten stund sen när vi var hemma hos dig så var den på 4000kr. Jag ville skicka in när den var nästan 10 000kr haha. Jag tyckte jag höll koll på den och när jag kolla var den under 8000kr. Sen när jag skulle skicka in var den över 11 haha :) min gåva har inte kommit in än på din sida :/ men det tar lite tid kanske :) hoppas den stiger o stiger o stiger! <3

2010-11-02 @ 20:49:35
URL: http://caszandra.bloggsida.se
Postat av: Sussie Skoog

Hej Malin!

En summa oavsett valör så gör det så mycket. För mig var det en självklarhet att bidra när du startat något så bra. Tänker på dig! Med Din styrka och inställning så kommer Du klara detta tillsammans med din underbara familj.

kram Sussie

2010-11-02 @ 21:29:51
Postat av: Frida Sverker

Hej Malin!



Jag vet att det var längesen nu, vi gick i högstadiet. Jag hoppas du minns det. Jag vill bara skriva en rad här och säga till dig att jag beundrar din styrka, du är helt otrolig. Jag tycker att det du startat är kanon, jag har själv skickat in ett bidrag och jag vet att du kommer klara detta.



Jag följer din blogg så mycket jag kan, för att se hur det går för dig. Jag tänker på dig.



Kram Frida

2010-11-02 @ 22:58:04
Postat av: Anton

Sånt här gillar jag! BRA MALIN!!! Man vill så gärna rätta till det som är ont och fel, MEN HUR!?? Du har visat vad vi kan göra! TACK! F*n va glad över ditt initiativ. Jag blir så glad så jag inte ens vågar skiva ut hela svordomar när jag försöker visa min uppskattning! F*N VA BRA!

2010-11-03 @ 00:20:26
Postat av: Kerstin Hedgren

Du och alla andra som drabbats är värda vartenda öre som kommer in till forskningen! Kämpa på nu! Massor av kramar från mig!

2010-11-03 @ 09:59:57
Postat av: Malin

Fast än jag inte känner dig, så läser jag din blogg och har även skickat in ett bidrag till insamlingen. Du är verkligen en kämpe! Fortsätt med dessa fina positiva tankar. Du verkar vara en otroligt stark tjej. Så go girl! Du klarar detta:)

2010-11-03 @ 11:34:12
Postat av: eva-christin

Hej Malin,

Olivia och Lovisas mamma här, Eva-Christin.



Flickorna har berättat om dej vad du går igenom nu. Dina tankar jag läste du har, är helt rätt, att tänka att det här är något du ska komma igenom med extra kraft inifrån och från alla nära och kära som stödjer dej!!



I vår tvillingklubb finns en kvinna, hon är visserligen inte med i klubben längre men lever ett friskt och fint liv. När hennes flickor som är i er ålder var tre år gamla och hon precis fått en pojke till, fick hon samma besked som dig, en hjärntumör. Hon fick behandling, den gick inte heller att ta bort. Detta är nu 18 år sedan.



Kosten, jag lyssnade på en läkare som fått diagnos lungcanser, obotlig, men se det ville han inte höra talas om. Så, han forskade på sig själv och kom fram till, att socker och mejeriprodukter gör kroppens inre surt och i det trivs bakterier och virus, samt canserceller. Han slutade med alla mejeriprodukter och åt istället massor med frukt och grönt, därefter blev han vegetarian. Han provade sig fram. Han blev helt frisk!



När du kan, var ute i skogen så mycket du kan, det visar också på att friskheten ökar med mycket vistelse i skog och mark.



Jag tänker mycket på dig, har kännt dej sedan du var fyra månader.....



Många kramar

Eva-Christin

2010-11-03 @ 16:05:16
URL: http://evachristin.blogg.se/
Postat av: Pernelle

Hej Malin!



Jag känner dej inte, men jag känner oehört med dej o din familj.

Vill bara dela med mej om ett tips jag fick av en kollega, att raw food ska vara bra för cancerpatienter, de kan vara värt ett försök ialf

Jag tror att med din villa och din styrka att du kan besegra de onda.



Kram

Pernelle

2010-11-03 @ 17:13:52
Postat av: Captain

Tack så mycket för allt du delar med dig i bloggen.Jag beundrar din styrka och mod.



Tänker på dig och jag ska fortsätta följa din blogg.



Kämpa på Malin

Kram//Captain

2010-11-03 @ 17:14:56
Postat av: Moa - Leos mamma

Kämpa på Malin! Detta kommer du klara utan problem! Hitta det positiva och håll fast vid det!!



Kramar

2010-11-03 @ 19:48:40
URL: http://lillagroda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Wow, kämpa på! Snälla uppdatera bloggen så man vet hur det är med dig =)

2010-11-03 @ 22:32:00
Postat av: ottilia...

Jag ville bara säga... att jag är självmordsbenägen och jag var nära idag på att ta självmord.... Du är stark och jag önskar att jag kunde ta mitt liv istället för dig<3

2010-12-01 @ 21:40:35
URL: http://ottiliaskoogh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0